Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

BERGSHAMRA

Ring oss på 0737070205

BERGSHAMRA KORYUKAN - i Norrtälje kommun

I Bergshamra har vi erbjudit karate i snart 15 år. Bergshamra Koryukan (akademi som även kan undervisa i den äldre funktionella karaten) representerar den ursprungliga karateundervisningen i Knivsta som utbildat hundratals utövare genom åren.

Bergshamra Koryukan leds idag av entusiastiska tränande som tränat i många år. De deltar aktivt instruktörsutbildning och är en del av träningen. Emellanåt besöks undervisningen av svartbälten för ytterligare fördjupningar.

Med oss kan alla över 7 år träna genom sina egna förutsättningar. Inga särskilda förkunskaper krävs för att träna med oss. Det innebär att vår undervisning kan tränas av både unga och äldre i samma träning eftersom träningen är individuell trots den leds i grupp. Vår undervisning omfattar också en gradvis ökande omfattning vilket gör det roligt och stimuleradne att fortsätta sin träning termin efter termin.

Vår Koryukan i Bergshamra har genom många års verksamhet och flera medtränande eldsjälar fått ljust många duktiga hjälpinstruktörer Du kommer i kontakt med i vardagsträningen. Du har genom ditt medlemskap i även tillgång till våra internationella läger som leds av framstående internationella instruktörer om Du vill fördjupa dig ytterligare i din träning.

Hos oss i Bergshamra kan Du träna utan att känna prestationskrav mer än de Du själv väljer. Träningens mål är Du själv delaktig i där det kan vara allt ifrån att få bättre fysik, smidighet, balans, koordination, mental utveckling till att faktiskt lära sig seriöst självförsvar på ett roligt och välkomnande vis.

Ansvariga instruktörer på plats:
Hjälpinstruktör Lasse
Hjälpinstruktör Kent
Senpai Andreas - Svart bälte 2 DAN
Shihan Mats - Svart bälte 7 DAN

Träningschema

JUST NU INGEN TRÄNING PÅ PLATS!
INSKRIVNING PÅGÅR NU FÖR ONLINETRÄNING LIVE OCH MED FÖRINSPELADE LEKTIONER!

VÄLKOMMEN!


Beställ din träning här! -->


Kontakta oss
Ring oss på 0737070205