Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

KNIVSTA

Ring oss på 0737070205

KNIVSTA KORYUKAN

I Knivsta har vi erbjudit karate i olika verksamheter i snart 10 år. Knivsta Koryukan (akademi som även kan undervisa i den äldre funktionella karaten) representerar den ursprungliga karateundervisningen i Knivsta som utbildat hundratals utövare genom åren.

Knivsta Koryukan är mer än en vanlig karateklubb och är en internationellt erkänd verksamhet med ansvarig lärare som i rakt nedstigande led kan undervisa i flera olika karatesystem i samma verksamhet. Detta är vi helt ensamma om i regionen och det återspeglas i vår träning och vår pedagogik.

Med oss kan alla över 7 år träna genom sina egna förutsättningar. Inga särskilda förkunskaper krävs för att träna med oss. Det innebär att vår undervisning kan tränas av både unga och äldre i samma träning eftersom träningen är individuell trots den leds i grupp. Vår undervisning omfattar också en gradvis ökande omfattning vilket gör det roligt och stimuleradne att fortsätta sin träning termin efter termin.

Våra avgifter kan vara något högre än annan verksamhet eftersom vi är licensierade av internationella organisationer och dessutom kan kan erbjuda tre kampsystem (Goju, Ryukyu Kenpo Karate-Jutsu och Koryu Uchinadi) för samma avgift vilket är ojämförligt prisvärt. Till detta har även alla tränande möjlighet att utan extra kostnad träna extra i alla våra andra dojos om man vill eller kan.

Vår Koryukan i Knivsta har genom många års verksamhet och flera medtränande eldsjälar fått många duktiga hjälpinstruktörer. Hos oss i Knivsta kan Du träna utan att känna prestationskrav mer än de Du själv väljer. Träningens mål är Du själv delaktig i där det kan vara allt ifrån att få bättre fysik, smidighet, balans, koordination, mental utveckling till att faktiskt lära sig seriöst självförsvar på ett roligt och välkomnande vis.

Ansvariga instruktörer på plats:
Senpai Andreas - Svart bälte 2 DAN
Senpai Rosanna - Svart bälte
Senpai Robert - Svart bälte
Senpai Petter - Svart bälte

Grupper

Tisdag
....18:00 - 19:00....Nybörjare (ograderade och 10 Kyu/Mon)
....19:00 - 20:30....Mellangrupp och Avnacerade (9 Kyu/Mon och över)
....19:00 - 20:30....Instruktörer

Torsdag
....18:00 - 19:00....Nybörjare
....19:00 - 20:30....Mellangrupp och Avancerade (9 Kyu/Mon och över)
....19:00 - 20:30....Instruktörer

Passa på att anmäla Ert intresse i tid då vi har många som vill träna med oss. Registrera dig direkt här på våra sidor.

TERMINSSTART 27 AUGUSTI

VÄLKOMMEN!

Kontakta oss

Ring oss på 0737070205