Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

KNIVSTA

Ring oss på 0737070205

KNIVSTA KORYUKAN

 Knivsta Koryukan representerar den ursprungliga karateundervisningen i Knivsta som utbildat många utövare genom åren.

Knivsta Koryukan är mer än en vanlig karateklubb och är en internationellt erkänd verksamhet som har kompetens att undervisa mer än dev vanliga sportkaraten. Som Koryukan undervisar vi även i de äldre funktionella systemen. Faktum är att Knivsta Koryukan är mer än en "idrottsförening" utan i grunden en kulturförening som erbjuder studier inom den japanska kulturen, seminarier och motion genom den österländska helhetssynen på människan och dess utveckling. Genom ett system via ansvarig lärare som i rakt nedstigande led kan undervisa i flera olika karatesystem i samma verksamhet har vi en unik produkt för den som är intresserad. Detta är vi helt ensamma om i regionen och det återspeglas i vår träning och vår pedagogik.

Knivsta koryukan är en självständig verksamhet som fattar egna beslut. Knivsta Koryukan är därtill ansluten till en riksorganisation tillsammans med andra Koryukans som delar gemensamma träningsmetoder, ger service till verksamheten, genomför examinationer och arrangerar seminarier.

Med oss tränar alla efter sina egna förutsättningar. Inga särskilda förkunskaper krävs för att träna med oss. Det innebär att vår undervisning kan tränas av både unga och äldre i samma träning eftersom träningen är individuell trots den leds i grupp. Vår undervisning omfattar också en gradvis ökande omfattning vilket gör det roligt och stimuleradne att fortsätta sin träning termin efter termin.

Våra avgifter kan vara något högre än annan verksamhet eftersom vi är licensierade av internationella organisationer och dessutom kan kan erbjuda tre kampsystem (Goju, Ryukyu Kenpo Karate-Jutsu och Koryu Uchinadi) för samma avgift vilket är ojämförligt prisvärt. Vi erbjuder genom vår verksamhet en kulturell koppling til de japanska kampformerna och dess ödmjuka och fostrande karaktär.Till detta har även alla tränande möjlighet att utan extra kostnad träna extra i alla våra andra Koryukans om man vill eller kan.

Vår Koryukan i Knivsta har genom många års verksamhet och flera medtränande lokala eldsjälar fått många duktiga hjälpinstruktörer. Hos oss i Knivsta kan Du träna utan att känna prestationskrav mer än de Du själv väljer. Träningens mål är Du själv delaktig i där det kan vara allt ifrån att få bättre fysik, smidighet, balans, koordination, mental utveckling till att faktiskt lära sig seriöst självförsvar på ett roligt, inkluderande och välkomnande vis.

Ansvariga instruktörer på plats:
Senpai Robert - Svart bälte
Senpai Petter - Svart bälte
Senpai Rosanna - Svart bälte
Senpai Andreas - Svart bälte 2 DAN
Shihan Mats - Svart bälte 7 DAN

Grupper

Tisdag
18:00 - 19:30....Nybörjare, Mellangrupp och Avancerade

Torsdag
18:00 - 19:30....Nybörjare, Mellangrupp och Avancerade

Passa på att anmäla Ert intresse i tid då vi har många som vill träna med oss. Registrera dig direkt här på våra sidor.

TERMINSSTART 1 SEPTEMBER 2020

VÄLKOMMEN!


Registrera dig för provträning och säkra din plats här!


Kontakta oss

Ring oss på 0737070205