HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

Beställ träning på denna sida!

TRÄNA KARATE MED OSS I VÅR UNIKA "HYBRIDTRÄNING"!

RSS
Välj någon av våra träningsformer längre ner på denna sida.
Med oss kan Du sammantaget träna flera dagar i veckan antingen på plats på våra olika orter, genom livesänd undervisning (när sådan tillhandahålls) eller via förinspelade lektioner. Nu erbjuder vi även träning genom Personlig Träning genom vår chefsinstruktör med undervisning på högsta nivå! Genom denna möjlighet till liveträning av ledande instruktörer, undervisning på plats i våra dojos och att öva genom våra pedagogiska förinspelade lektioner får Du en fantastisk möjlighet att lära karate som sammantaget omfattar något alldeles extra!

Vi erbjuder dig en seriös, funktionell och motionsbaserad karateträning med historisk förankring och pedagogiskt självförsvarsundervisning. Som få karateorganisationer kan vi dessutom leverera olika former av karate i samma undervisning. Detta innebär en omfattande repertoar av undervisningsmetoder med utgångspunkt från deltagarnas vitt skilda preferenser och träningsbehov!

Utgångspunkten i vår träning är motion där vi djupdyker även i funktionella självförsvarstekniker dit den vanliga karaten inte kan ta dig. Vi kan därför välkomna barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar i en meningsfull undervisning och träning, där vi satt en praktisk nedre gräns på 5 år (med närvarande förälder vid onlineträning). För de mindre barnen finns inget fokus på självförsvarsträning även om självförsvarstemat alltid existerar indirekt genom karatens historiska särprägel.

Karateträning med oss har som mål att ge fysisk och mental träning i en internationellt godkänd karateskola med den österländska helhetssynen på människans utveckling. Inga förkunskaper behövs då Du med oss alltid tränar efter dina egna förutsättningar!

Vi kan naturligtvis även erbjuda all vår träning med stöd för friskvårdsbidrag om Du har tillgång till sådant genom din arbetsgivare!

Beskrivning av de olika alternativen finner Du längre ner på denna sida.


Copyright M. Lilja KARATE KOMPLETT - Familj

Pris: 2 890,00

EN AVGIFT FÖR EN HEL FAMILJ!
OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din digitala plattform! Lärarledd undervisning ej över sommarmånader...  
Fler detaljer...

Köp nu
Copyright M. Lilja KARATE KOMPLETT - Karate Kids 5 - 7 år

Pris: 990,00

OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din digitala plattform! Lärarledd undervisning ej över sommarmånader och lov.

Avser träning med...  
Fler detaljer...

Köp nu
Copyright M. Lilja KARATE KOMPLETT - Ungdom 8 - 17 år

Pris: 1 290,00

OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din digitala plattform! Lärarledd undervisning ej över sommarmånader och lov.

Avser träning med...  
Fler detaljer...

Köp nu
Copyright M. Lilja KARATE KOMPLETT - Vuxen fr.o.m. 18 år

Pris: 1 690,00

OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din digitala plattform! Lärarledd undervisning ej över sommarmånader och lov.

Avser träning med...  
Fler detaljer...

Köp nu
ENDAST FÖRINSPELAT MATERIAL I DENNA PRODUKT. Det innebär ingen tillgång till lärarledd undervisning live eller på plats. Krav på närvarande vårdnadshavare! KARATE LIGHT - ENDAST FÖRINSPELAT MATERIAL - Karate Kids 5 - 7 år

Pris: 690,00

FÖR DIG SOM VILL KOMMA IGÅNG MED FÖRINSPELAT MATERIAL! Krav på närvarande vårdnadshavare.

OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din...  
Fler detaljer...

Köp nu
ENDAST FÖRINSPELAT MATERIAL I DENNA PRODUKT. Det innebär ingen tillgång till lärarledd undervisning live eller på plats. KARATE LIGHT - ENDAST FÖRINSPELAT MATERIAL - Ungdom 8 - 17 år

Pris: 890,00

FÖR DIG SOM VILL KOMMA IGÅNG MED FÖRINSPELAT MATERIAL!

OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din digitala plattform!

Detta alternativ...  
Fler detaljer...

Köp nu
ENDAST FÖRINSPELAT MATERIAL I DENNA PRODUKT. Det innebär ingen tillgång till lärarledd undervisning live eller på plats. KARATE LIGHT - ENDAST FÖRINSPELAT MATERIAL - Vuxen fr.o.m. 18 år

Pris: 1 090,00

FÖR DIG SOM VILL KOMMA IGÅNG MED FÖRINSPELAT MATERIAL!

OBS: TERMINSAVGIFT!
Terminerna löper januari till juni och juli till december med tillgång till din digitala plattform!

Detta alternativ...  
Fler detaljer...

Köp nu


OM DU INTE VILL BESTÄLLA DIREKT, KAN DU ISTÄLLET BARA REGISTRERA DIG KOSTNADSFRITT FÖR PROVTRÄNING PÅ PLATS!
Om Du inte vill boka din träning direkt kan Du här registrera dig för att bara komma och provträna utan kostnad ifall Du bor nära någon av de orter vi erbjuder träning på plats. För att förenkla för lokala instruktörer och för att veta vem vi har med oss på besök i vår verksamhet har vi utvecklat denna metod som erbjuder trygghet och tydlighet för alla. När Du registrerat dig gratis kan Du skriva ut ett registreringsbevis som Du tar med dig och visar upp för instruktören på plats. Då vet denne att Du är registrerad och slipper ta dina uppgifter på plats.

Som registrerad kan Du logga in och hamnar då på sidan för "registrerade" där Du kan välja att köpa det träningspaket som passar dig. Du kan även se dina registrerade uppgifter. Om Du önskar kan Du även få en manuell faktura av instruktör på plats.

Registrera dig gratis för provträning!FÖRKLARING OCH FÖRKÖPSINFORMATION TILL PRODUKTERNA OVAN

HTML5 BESKRIVNING AV ALERNATIVET "KARATE ELIT PT" I KOMBINATION MED "KARATE KOMPLETT"
Detta är i särklass vår mest omfattande produkt och vi kan inte undvika att ta tillfället i akt att på ett ödmjukt vis skryta en aning. Detta är en undervisning som sammantaget är tillgänglig alla dagar i veckan vart Du än befinner dig i världen. Genom denna produkt får Du personlig hjälp av lärare i mästarklass där undervisningen fokuserar just på bara din utveckling. Sen har Du också tillgång till mängdträning med undervisning i grupp genom våra livesända gruppträningar där Du också kan få råd och tips. Vidare har Du även tillgång till träning på plats på alla de orter vi arrangerar träning i våra dojos. Avslutningsvis får Du också helt obegränsad tillgång till teknisk undervisning, teori, föreläsningar och träningspass via våra förinspelade lektioner genom dina sidor här på vår digitala plattform.

Vi törs påstå att om Du någon gång vill satsa på dig själv i meningsfull träning i allmänhet och är nyfiken på kampsport i synnerhet, kan vi erbjuda en produkt som vi själva aldrig på annat håll sett vara ens i närheten av det vi här kan erbjuda. Vi menar att denna produkt sammantaget håller en världsledande nivå genom att Du får personlig vägledning av högt rankad lärare med 40 års erfarnhet av kampkonst och med mer än 35 år av dessa i erfarenhet av undervisning. Kombinationen av alla delar i detta erbjudande är unikt bland alla våra erbjudanden. Exempelvis kan Du delta förvissad om att din lärare tidigare har utvecklat många elever som kommit helt nya i sin karateresa och väglett dem genom denna hela vägen upp till svart bälte! Denna möjlighet är även din om Du vill påbörja en resa som leder till en certifierad ledarskapslicens - även om det tar ett antal år.

Läs mer om din personliga tränare här...

UPP TILL FYRA PRODUKTER TILL ETT PRIS I KOMBINATION MED KARATE KOMPLETT
1. Privat Tränining med högt rankad lärare på Mästarnivå.
2. Möjlighet att träna på plats i eller utanför (vid pandemi) våra dojos där vi arrangerar träning på våra respektive orter!
3. Träning med professionell lärare via onlineundervisning live via våra utbildningsverktyg!
4. Förinspelade lektioner där Du kan öva och träna i egen takt när Du själv har tid vid tillfället "dygnet runt" över hela världen!

Abonnemaget i KARATE KOMPLETT löper på cirka ett halvår där Du har tillgång till dina sidor med förinspelade lektioner dygnet runt. Lärarledd undervisning är tillgänglig under schemalagda/bokade vardagar men inte under sportlov, påsklov, sommarlov höstlov och Jullov.

Ditt träningsupplägg kan exempelvis se ut enligt följande:
Måndag - Träning på plats eller bokat PT pass - På plats övar Du med dina träningskamrater, med PT får Du unik egenträning online.
Tisdag - Träning live online via vår onlineträning i grupp.
Onsdag - Träning på plats - vilke Du senare kan följa upp när Du kommit hem om det omfattas av ditt förinspelade material.
Torsdag - Din privata PT- träning med chefsinstruktör.
Fredag - Du kör ett förinspelat pass på lunchen eller innan fredgasmyset...
Lördag - Strökollar på en informativ föreläsning om karatens historia eller en tekniklektion.
Söndag - Vilodag eller kollar in din graderingssida och går igenom dina utmanande uppgifter utan stress.

VIKTIGT: Ovanstående är ett EXEMPEL på hur det kan se ut. Det är Du själv som bestämmer ditt eget schema. Träningsdagar och tider kan ändras och variera.

Den personliga träningen och livundervisning samt träning på plats är generellt sett tillgänglig vardagar hela året utom sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov. Undantag kan eventuellt förekomma i enstaka fall med eventuell bokning under lördagar. Du bokar upp dina förköpta timmar efter tillgänglig tid och kan använda exempelvis 15 timmar utspridda en timme i veckan under 15 veckor vilket är ett smart alternativ.


HTML5 BESKRIVNING AV ALERNATIVET "KARATE ELIT PT"
Du har möjlighet att köpa enskilda träningstimmar som leds av lärare i mästarklass där undervisningen fokuserar just på bara din utveckling. Detta kan exemeplvis vara ett komplement till din vanliga träning om Du redan är inskriven i vår träning. Du väljer i listan hur många timmar Du vill förköpa (ju fler desto lägre timpris) och DU kan sedan fördela dessa under terminens gång. Du träffas med vår chefsintruktör online där han direkt från Honbu-dojo undervisar dig där Du befinner dig för din bästa möjliga personliea utveckling.

Läs mer om din personliga tränare här...


HTML5 BESKRIVNING AV ALERNATIVET "KARATE KOMPLETT"
Detta är den produkt Du hittar med röd logo ovan och är det i särklass vanligaste alternativet då detta också omfattar lärarledd onlineundervisning live genom vårt använda undervisningsverktyg. Alternativet vänder sig till dig som vill ha flera av de undervisningsformer som står till buds. Här ingår dock inte privat undervisning som vi kan erbjuda i ovanstående alternativ KARATE ELIT PT. Abonnemaget i KARATE KOMPLETT löper på cirka ett halvår där Du har tillgång till dina sidor med förinspelade lektioner. Lärarledd undervisning är tillgänglig under schemalagda/bokade vardagar men inte under sportlov, påsklov, sommarlov höstlov och Jullov.


UPP TILL TRE PRODUKTER TILL ETT PRIS
1. Möjlighet att träna på plats där vi arrangerar träning på våra respektive orter!
2. Träna med professionella lärare via onlineundervisning live via våra utbildningsverktyg!
3. Öva och träna genom förinspelade lektioner vilka Du kan lära av när Du vill och vart Du vill dygnet runt över hela världen!

PÅ PLATSTRÄNING UNDER PANDEMITIDER
Träning på plats erbjuds just nu i DROTTNINGHOLMS KORYUKAN och i KNIVSTA KORYUKAN utomhus vid olika tillfällen (se deras respektive sidor genom att följa länkarna)

LIVETRÄNING ONLINE
Onsdagar 18 - 19 samt utvalda söndagar kl. 13 - 14. Länk till din onlineträning hittar Du på dina inloggade sidor.

FÖRINSPELADE LEKTIONER
ALLA DAGAR I VECKAN PÅ VÅR DIGITALA PLATTFORM
På dina sidor hittar Du de allra mesta Du behöver i din karateträning på respektive nivå. Du har tillgång till tekniklektioner, teori, nyhetsbrev, prenumerationer, dina uppgifter och mycket mer. Tanken är att Du repeterar de inispelade lektionerna tills Du lärt dig respektive teknik ur ett karateteknikst perspektiv. Undervisning och "pass" sker främst genom onlineundervisningen två gånger i veckan. Som en extra service har vi dock även lagt upp ett antal förinspelade "pass" av olika karatär som Du kan träna på lunchen eller när det passar dig själv. Dessa förinspelade pass uppdateras ur ett längre perspektiv och är tänkta att återanvändas många gånger.

De tre produkterna samlas under ett enda pris och Du kan därför till stor del själv avgöra hur Du vill lägga upp din träning. De förinspelade lektionerna är tillgängliga dygnet runt och vart Du än befinner dig över hela världen. När det gäller lärarledd liveträning är Du naturligtvis bunden till de tider vi instruerar live (just nu måndagar och onsdagar) och/eller då vi arrangerar träning på plats i någon av våra orter. Genom att just komplettera din live- eller på platsenträning med förinspelade avsnitt skapar detta en mycket flexibel form av träning som sammanlagt kan erbjudas alla dagar i veckan.Detta är ett mycket kompetent alternativ!

Om Du väljer att kombinera ditt alternativ KARATE KOMPLETT med KARATE ELIT PT når Du en oslagbar kombination av våra produkter.


HTML5 BESKRIVNING AV ALERNATIVET "KARATE LIGHT"

EN PRODUKT TILL MYCKET FÖRMÅNLIGT PRIS FÖR DIG SOM VILL KOMMA IGÅNG PÅ EGEN HAND

Vi har ytterligare ett träningsalternativ för dig som gärna vill ha ett så lågt pris som möjligt i kombination med en lite smalare produkt. Detta är alternativet för dig som vill komma igång helt på egen hand och utan kanske eget ställda krav om att "kunna något i förväg" även om vi aldrig kräver det av den som börjar träna med oss. Du kan naturligtvis enkelt uppgradera din produkt i efterhan om Du önskar! Detta alternativ riktar sig till dig som helt enkelt känner dig tryggare att få ta saker i din egen takt och av helt personliga skäl till en början kanske känner sig mer trygg utan gruppmiljöer med till en början obekanta människor. Vi erbjuder endast de första terminerna i detta alternativ. För att komma längre i din träning behöver Du även få undervisning via vårt online-verktyg och till och från även på plats. Efter ett par terminer behöver Du därmed på sikt byta till "Karate Komplett" för att få mer personlig undervisning. Men då har Du också fått den mjukstart Du själv önskade i och med dett alternativ.

FÖRINSPELADE LEKTIONER I KARATE LIGHT
På dina sidor hittar Du de allra mesta Du behöver i din karateträning på respektive nivå. Du har tillgång till tekniklektioner, teori, nyhetsbrev, prenumerationer, dina uppgifter och mycket mer. Tanken är att Du repeterar de inispelade lektionerna tills Du lärt dig respektive teknik ur ett karateteknikst perspektiv. Undervisning och "pass" sker främst genom onlineundervisningen två gånger i veckan. Som en extra service har vi dock även lagt upp ett antal förinspelade "pass" av olika karatär som Du kan träna på lunchen eller när det passar dig själv. Dessa förinspelade pass uppdateras ur ett längre perspektiv och är tänkta att återanvändas många gånger.

Har vi glömt något ?

Hör i så fall gärna av dig till oss så ska vi försöka besvara dina frågor!