Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

Prova på

Ring oss på 0737070205

ATT PROVTRÄNA

Så här gör Du för att provträna i någon av våra Koryukans

Vi erbjuder alla nya tränande att få möjlighet att utan kostnad prova på två träningspass utan kostnad. Du är naturligtvis välkommen att besöka träningen och titta om Du inte känner dig redo att prova på ännu.

Väl på plats i dojon kan Du få svar på evnetuella frågor och få mer information.

Vad behöver jag ta med mig?
Ett öppet sinne och inställningen att ha kul! Du provtränar i vanliga träningskläder. Skor behövs inte.

Mina gymnastiska talanger?
Det viktigaste är att Du är vig som en trana och smidig som ett kassaskåp. Vi kommer testa dig ordentligt att Du är redo för denna utmaning. Armhävningar är en av testmodulerna och där behöver Du försöka göra en hel armhävning. Klarar Du inte detta kan Du få ny chans genom återkval i form av att stå upp på en linje i början och slutet av träningen. Genom denna strikta utsållningsmetod säkerställer vi att folk helt utan förutsättningar också kan delta i nybörjarträning. Ja, vi vet - det låter lite hårt, men karatens väg är trots allt utvecklande och någonstans måste vi börja. Under själva passet är det ett krav att ha kul, annars blir det återbesök i armhävningshörnan tills det blir roligt helt enkelt. Om man fortfarande ändå och mot förmodan inte tycker det är roligt, kan man anmäla sig som frivillig kastdocka vid tjocka mattan. Det tycker i alla fall alla andra är roligt. Oftast.

Kort och gott... Inga särskilda gymnastiska talanger behövs och inget annat än ett öppet sinne. Alla deltar alltid efter sina egna förutsättningar.

Du är varmt välkommen!

Registrera dig nu på en gång
Genom att registrera dig idag säkrar Du en plats i din Koryukan. Det kostar ingenting och Du kommer få ett svar per epost med länk till prislistan och mer information som referens. Du kommer också få en länk till ett värdebevis som Du kan ladda ner, skriva ut och fylla i. Ta med detta värdebevis till dojon i din Koryukan och lämna det till instruktören som ansvarar för träningen vid tillfället. Värdebeviset är till för att aktivera dina provträningar och visa att Du genomfört registreringen på våra sidor. OBS: Dina uppgifter vilar tryggt hos oss och kommer inte lämnas ut till tredje part för marknadsföring. Dina uppgifter raderas om Du inte väljer att börja.

Det är först efter att Du provtränat två gånger efter din inskrivning som Du behöver betala dina träningsavgifter.


Registrera dig här!


Ring oss på 0737070205