Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

TRÄNINGSAVGIFTER!

Ring oss på 0737070205

Vad kostar det att träna?

Prisvärd träning

Att träna karate med oss är inte dyrt utan tvärtom mycket prisvärt. I synnerhet med vår nya satstning där vi erbjuder hybridträning på många orter med både ett onlineprogram och träing i våra dojos. För dig som vill ha riktigt personlig träning finns nu även tillgång till unervisning genom vår chefsinstruktör som undervisar dig i egneskap av Karate-PT!

För dig som bara vill ta del av onlinetränignen och träffas ett par tillfällen under året på våra seminarium och läger, erbjuder vi ett synnerligen bra alternativ, om det ens finns något likvärdigt med det vi kan erbjuda?

Oavsett vart Du bor kan Du på dina egna villkor komma igång med karateträning, vilket många människor troligen aldrig skulle gjort om de inte fick börja i lugn och ro. Vår modell innebär ett inkluderande av fler människor som genom vår möjlighet att erbjuda vår undervisning på detta vis innebär en bättre matchning av vår produkt mot deras behov än de kan finna någon annanstans.

Vi har även aktivt avstått från sponsorer och ingen deltagare behöver bära reklam från tredje part i vår verksamhet.En annan förmån som ingår i priset är möjigheten att träna i vilken Koryukan Du vill - ett alternativ som synnerligan passar dig som främst fäljer onlineträning, eftersom Du alltid är välkommen till någon av våra dojos om Du har vägarna förbi.

Vi har ingen medlemsavgift utan tillhandahåller vår produkt utan medlemskap och Du betalar därför endast en administrativ avgift på 200 kr per år och en träningsavgift som varierar beroende på om Du är vuxen eller barn.

PRISLISTA TRÄNINGSAVGIFT PER TERMIN
Vår aktuella prislista är numera publicerad i vår webbshop för träning. Du kan beställa din träning direkt genom kortbetalning, faktura, Swish elelr betalning till Bankgiro.

SE PRISLISTA OCH BESTÄLL DIN TRÄNING HÄR!Ring oss på 0737070205