Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

TRÄNINGSAVGIFTER!

Ring oss på 0737070205

Vad kostar det att träna?

Prisvärd träning

Att träna karate med oss är inte dyrt utan tvärtom mycket prisvärt. Vi har aktivt avstått från sponsorer och ingen deltagare behöver bära reklam från tredje part. I vår verksamhet kan hela familjen delta i vår familjerabatt. Verksamheten har även gjort sina val för annonsering och vi ber om att inte bli kontaktade i sådana ärenden. Vi har särskilda tariffer för olika grupper baserade på ålder och hur omfattande träningen är. En annan förmån som ingår i prset är möjigheten att korsträna i andra Koryukans råkar vara i närheten eller bara vill träna mer i komplement till din ordinarie träning i din hemkoryukan.

Självklart har vi reducerade priser för de minsta barnen eller andra särkislda grupper vilket Du kan ta del av när Du ändå provtränar med oss i någon av våra dojos. Du blir även behörig till våra ordiniarie läger/seminarier under varje termin - vilka kostar en mindre summa per tillfälle - då vi bland annat behandlar fördjupade och utanförliggande karatesystem vi har licens att undervisa. Graderingar sker oftast också på dessa läger! Vi har valt att inte baka in kostnaden för dessa tillkommande och viktiga lägerevenemang för att de som vid enstaka tillfällen är förhindrade att delta, ändå inte ska behöva lastas med kostnaden för dessa.

Prisexempel
Vår medlemsavgift  är endast 400 kr per år för varje deltagare och är gemensam för alla tränande. Till detta kommer sedan själva terminsavgiften som avser träningen. För att undvika missförstånd hänvisar vi till respektive dojos prislista för sin träning. Ni kan även kontakta S.G.A.K-kansliet för att få information om träningsavgifter.

Passa på att registrera dig med oss för tt få ditt registreringsbevis Du uppvisar för instruktör i dojon. Då vet denne att Du genomfört regostreringsproceduren och har därmed godkänt förutsättningarn för att medverka.

Registrera dig här!

Ring oss på 0737070205