Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

VISBY

Ring oss på 0737070205

VISBY KORYUKAN

Visby Koryukan ligger nära inom räckhåll till fots eller cykel för de flesta i Visby och med bil för dig som reser en bit längre. Vår dojo ligger bakom simhallen där parkering finns. Vi har ett unikt samarbete med Väskinde Koryukan där Du också är välkommen att träna utan extra träningsavgifter! I Solbergaskolan har vi erbjudit karate i olika verksamheter i över fem år. Visby Koryukan (akademi som även kan undervisa i den äldre funktionella karaten) är i grunden mer än en vanlig karateklubb och är en internationellt erkänd verksamhet med ansvarig lärare som i rakt nedstigande led kan undervisa i flera olika karatesystem i samma verksamhet. Detta är vi helt ensamma om på Gotland och det återspeglas i vår träning och vår pedagogik.

Med oss kan alla över 7 år träna genom sina egna förutsättningar. Inga särskilda förkunskaper krävs för att träna med oss. Det innebär att vår undervisning kan tränas av både unga och äldre i samma träning eftersom träningen är individuell trots den leds i grupp. Vår undervisning omfattar också en gradvis ökande omfattning vilket gör det roligt och stimuleradne att fortsätta sin träning termin efter termin.

Vi är licensierade av internationella organisationer och kan dessutom erbjuda tre kampsystem (Goju, Ryukyu Kenpo Karate-Jutsu och Koryu Uchinadi) för samma avgift vilket vi är glada över. Till detta har även alla tränande möjlighet att utan extra kostnad träna extra i alla våra andra dojos om man vill eller kan.

Med oss kan Du träna utan att känna prestationskrav mer än de Du själv väljer. Träningens mål är Du själv delaktig i där det kan vara allt ifrån att få bättre fysik, smidighet, balans, koordination, mental utveckling till att faktiskt lära sig seriöst självförsvar på ett roligt och välkomnande vis.

FLER PRODUKTER TILL ETT PRIS!
Utöver att vi undervisar i flera karateformer (stilar) så kan vi även leverera undervisningen på flera olika sätt:

1. PÅ PLATS
I vår Visbydojo i Solbergaskolan! Vi tränar i Solbergaskolans STORA gymnastiksal. Ingången ligger i byggnaden mot parkeringen. När Ni går ner för lilla backen mot skolgården ligger dörren precis på Er vänstra sida på byggnadens kortsida.

2. FÖRINSPELADE LEKTIONER
Genom att logga in på dina sidor kan Du ta del av en stor mängd undervisning där vi spelat in instruktionsvideos och tillhandahåller viss teoretisk kunskap! Du kan genom dessa instruktionsvideos därmed träna när Du vill och gå igenom olika undervisningsmoment när det passar dig!

Visby koryukan har funnits i Solbergaskolan i cirka 10 år.

Ansvariga instruktörer på plats:
Sensei Sabina - 4 DAN, Svart bälte
Shihan Mats - 7 DAN, Svart bälte

Vi tränar på plats på onsdagar i Solbergaskolans gymnastiksal. Du har även tillgång till förinspelade lektioner som Du kan ta del av när som helst då det passar dig!

FÖRINSPELADE LEKTIONER
Aktiverade på dina inloggade sidor alla dagar alla timmar på dygnet.


GRUPPER PÅ PLATS I SOLBERGADOJON

MÅNDAG
Lilla dojon - Solbergaskolans STORA gymnastiksal.
18:00 - 19:15: Karate-Kids 5-7 år
18:00 - 19:15: Nybörjare från 8 år och över
18:00 - 19:15: Mellan- och avancerade från 9 Kyu/Mon

NOTERA: Lilla dojon har egen ingång på kortssidan.  

ONSDAG
Stora dojon - Solbergaskolans STORA gymnastiksal
18:00 - 19:15: Karate-Kids 5-7 år
18:00 - 19:15: Nybörjare från 8 år och över
18:00 - 19:15: Mellan- och avancerade från 9 Kyu/Mon

NOTERA: Stora dojon har egen ingång direkt nedanför Solbergabadets parkering. Ingången ligger på vänster kortsida om man står nere på skolgården och tittar mot gymnastikhallen/idrottshallen. Kod krävs för att komma in. Ni får koden av oss när Ni provtränat och vid provträningssäsong bevakar vi dörren så alla kommer in.

VÄLKOMMEN!Kontakta oss
 
Ring oss på 0737070205