Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

VISBY

Ring oss på 0737070205

VISBY KORYUKAN

Visby Koryukan ligger nära inom räckhåll till fots eller cykel för de flesta i Visby och med bil för dig som reser en bit längre. Vår dojo ligger bakom simhallen där parkering finns. Vi har ett unikt samarbete med Väskinde Koryukan där Du också är välkommen att träna utan extra träningsavgifter! I Solbergaskolan har vi erbjudit karate i olika verksamheter i över fem år. Visby Koryukan (akademi som även kan undervisa i den äldre funktionella karaten) är i grunden mer än en vanlig karateklubb och är en internationellt erkänd verksamhet med ansvarig lärare som i rakt nedstigande led kan undervisa i flera olika karatesystem i samma verksamhet. Detta är vi helt ensamma om på Gotland och det återspeglas i vår träning och vår pedagogik.

Med oss kan alla över 7 år träna genom sina egna förutsättningar. Inga särskilda förkunskaper krävs för att träna med oss. Det innebär att vår undervisning kan tränas av både unga och äldre i samma träning eftersom träningen är individuell trots den leds i grupp. Vår undervisning omfattar också en gradvis ökande omfattning vilket gör det roligt och stimuleradne att fortsätta sin träning termin efter termin.

Våra avgifter kan möjligen vara något högre än annan idrotts eftersom vi är licensierade av internationella organisationer och dessutom kan kan erbjuda tre kampsystem (Goju, Ryukyu Kenpo Karate-Jutsu och Koryu Uchinadi) för samma avgift vilket egentligen är ojämförligt prisvärt. Till detta har även alla tränande möjlighet att utan extra kostnad träna extra i alla våra andra dojos om man vill eller kan.

Med oss kan Du träna utan att känna prestationskrav mer än de Du själv väljer. Träningens mål är Du själv delaktig i där det kan vara allt ifrån att få bättre fysik, smidighet, balans, koordination, mental utveckling till att faktiskt lära sig seriöst självförsvar på ett roligt och välkomnande vis.

Ansvariga instruktörer på plats:
Sensei Sabina - 3 DAN, Svart bälte
Shihan - 7 DAN, Svart bälte

Träningschema

JUST NU INGEN TRÄNING PÅ PLATS!
Då vi har endast en träning per vecka är den arrangerad med 50 % längre träningstid vid varje tillfälle! Det innebär att Du får en och en halv timmes sammanhållen träning. Ett utmärkt alternativ för dig som har andra aktiviteter i veckan och vill få din träning mer koncentrerad. Träningen leds av framstående och erfarna svartbältesiinstruktörer med mycket stor erfarnhet och kunskap. Passa på att anmäla dig i tid. Provträna genom att fylla i en registeringsansökan och därefter testa på ett par gånger utan kostnad. Dörrkod 0000.


INSKRIVNING PÅGÅR NU!

VÄLKOMMEN!


Beställ din träning här!


Kontakta oss
 
Ring oss på 0737070205