Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

Registrering

Kom igång redan idag!

Ring oss på 0737070205

Registrera dig hos oss gratis!

Här kan Du registrera dig och få ett registreringsbevis att visa upp inför lokal instruktör om Du vill prova på karateträning på plats i någon av våra Koryukans. Registreringen är kostnadsfri och Du förbinder dig inte till att betala något förrän Du har genomfört provträning på plats i en dojo och därefter beslutat dig för att fortsätta.

Om Du förtsätter att träna efter dina provträningar ser vi dig med värme som välkommen och betraktar det som ett belut att fortsätta, vilket innebär att betalningsskyldighet först därefter inträder.

Efter Du registrerat dig/Er kommer Du kunna logga in här på sajten men inte riktigt ännu få tillgång till onlineträning förens Du valt att betala själva träningsavgiften. När Du registrerat dig, får Du ett automatiskt svarsmail där Du bekräftar din angivna e-postadress som extra säkerhet för dig.

Vi lär ut historiskt förankrad och seriös kampkonst, inom det mycket omfattande kampsport/kampkonstområdet KARATE och då även i flera olika former, med både de fysiska och sinnliga aspekterna som grund.

Vår karateundervisning sker i linje med vad verksamhetens huvudinstruktör / Director föreskriver, vilken därmed erbjuder en ”linage” (rak linje i arv) med flera kampkonstmästare och genuina kampsystem såsom Goju Ryu Karate och Ryukyu Kenpo Karate Jutsu. Det är denna linje som ger "äkthet" till dina framtida graderingar och examinationer. Verksamheten bygger därför på respekt, artighet, omsorg och sportsligt uppträdande i linje med traditionell budoetikett och våra etiska regler.

Innan Du börjar kan Du se över vår intigritetspolicy och kontrollera om det finns några aktuella erbjudanden just nu.

Läs mer om vår integritetspolicy


KONTROLLERA EVENTUELLA ERBJUDANDEN!


STARTA REGISTRERINGEN NU. GODKÄNN OVANSTÅENDE OCH FORTSÄTT

 


 
Ring oss på 0737070205