Ring oss på 0737070205

HTML5


Scandinavian Goju Association & Koryukan

Ring oss på 0737070205

Registrering

Skapa konto och bli medlem

Ring oss på 0737070205

Registrera dig gratis!

Välkommen till vår kampkonstakademi!

Här registrerar Du dig eller din familj för att snabbt och enkelt trygga en plats i träningen. Registreringen är kostnadsfri och Du förbinder dig inte till att betala något förens Du har provtränat på plats i en dojo och därefter beslutat dig för att fortsätta.

Efter registreringen får Du ett svarsmail med praktiskt information och länk till vår prislista att ladda ner som egen referens.

Kampkonstakademin lär ut historiskt förankrad och seriös kampkonst, främst karate i olika former, med både de fysiska och sinnliga aspekterna som grund. Du deltar i verksamhetens undervisning eftersom Du har ett genuint intresse för att träna och lära kampkonst i kampkonstakademin. Kampkonstakademins regelverk beskriver att den ska hålla antalet administrativa tillfällen till ett minimum och fokus på utövarnas träning, utbildning och utveckling. Verksamheten har därmed en ”platt organisation” där den demokratiska processen kan ske i dojon vid varje in- och utbugning före och efter träning där tillfälle för frågor och förslag finns.

Verksamhetens kampkonst undervisas i linje med vad verksamhetens huvudinstruktör / Director föreskriver, vilken erbjuder en ”linage” (rak linje i arv) med flera traditionella och genuina kampsystem såsom Goju Ryu Karate och Ryukyu Kenpo Karate Jutsu. Det är denna linje som ger äkthet till dina framtida graderingar. Verksamheten bygger därför på respekt, artighet, omsorg och sportsligt uppträdande i linje med traditionell budoetikett och våra etiska regler.

Innan Du börjar kan Du se över vår intigritetspolicy och kontrollera om det finns några aktuella erbjudanden just nu.

Läs mer om vår integritetspolicy


KONTROLLERA EVENTUELLA ERBJUDANDEN!


STARTA REGISTRERINGEN NU. GODKÄNN OVANSTÅENDE OCH FORTSÄTT

 


 
Ring oss på 0737070205